Ne odlašaj, ne išči izgovorov in se nam pridruži

Veliko ljudi se v življenju sooča z medicinsko nepojasnjenimi ali celo že medicinsko opredeljenimi težavami, nekvalitetnimi odnosi in ponavljajočimi se odzivi ter lekcijami. kroničnimi težavami Globoko v sebi nosimo potlačene spomine na stare negativne izkušnje, travme, zamere, napačna prepričanja in vzorce iz primarnega okolja, ki morda danes kreirajo naše negativne misli in negativna čustva. Posledično se zavira naš proces samozdravljenja, ki nam lahko povzroča ponavljajoče se simptome in težave na splošno. Zato so tukaj individualni posveti, da odkriješ glavne vzroke težav in ozavestiš tudi izvorna jedra le teh. Prepričan sem, da je sedaj pravi čas tudi zate, da pogledaš globlje v svoj notranji svet, da odkriješ izvorno jedro svojih težav, prav tako pa da prideš do ključnih odgovorov, zakaj se ti nekatere negativne stvari v življenju neprestano ponavljajo. In ker se zavedamo kako pomemben je prvi stik, smo zate pripravili brezplačni posvet, kjer boš na začetku najprej sam/a presodil/a ali ti lahko pomagamo, ali ti ustreza naša energija in seveda naš pristop in način dela. Verjamem, da ti je v teoriji že vse jasno, zato bova na brezplačnem posvetu naredila globljo analizo osebnosti in določila tiste ključne točke, ki bi jih bilo smiselno predelati, da bodo rezultati oz. spremembe vidne tako na fizičnem telesu/zdravju, počutju, odnosi kot tudi tvojem življenju na splošno.

Tvoji podatki so 100% varni v skladu z uredbo GDPR!

Tvoja prijava na brezplačen posvet je bila uspešno poslana 😃

INDIVIDUALNI POSVETI PO KORAKIH

POGOSTA VPRAŠANJA ~

Najpogosteje zastavljena vprašanja

Kje se izvajajo individualni posveti ?

Individualni posveti se izvajajo v centru Točke zdravja, v Mariboru. Ampak ne skrbite, za tiste, ki prihajate od drugod izvedemo individualni program preko skypa ali messengerja. Izkušnje so pokazale, da je izvedba programa enako kakovostna in da so rezultati programa enaki kot pri ljudeh, ki nas obiščejo v naših prostorih.

kako potekajo individualni posveti?

Individualni posveti se začnejo z brezplačnim posvetom, na katerem pripraviva celoten plan. Zaupaš mi svoje težave in želje, opredeliva možne vzroke in izvorna jedra za težave, s katerimi se soočaš in kako jih bova skozi individualni program odpravila. Število terminov se dogovorimo na brezplačnem posvetu. Termini potekajo enkrat na teden. Vsak termin je skrbno načrtovan za vsakega posameznika in prilagojen tvojim težavam.

KAKŠEN REZULTAT LAHKO PRIČAKUJEŠ?

Končen rezultat individualnih posvetov je odvisen tako od terapevta kot tudi od osebe, ki se je za program odločila. Lahko obljubim, da bom moje delo in nalogo terapevta izpeljal 100 % in naredil vse, kar je v moji moči, da doseževa željen rezultat. Po drugi strani pa je veliko odvisno tudi od tebe, če si pripravljen/-a spremeniti svoje vzorce in prepričanja tudi v praksi, spustiti ego in odvreči morebiten ščit, se soočiti z nekaterimi osebami iz primarnega okolja, razrešiti zamere ... Verjamem, da ti bo uspelo doseči več, kot si ta trenutek upaš želeti.

Kakšna je izobrazba terapevta?

Timi Soršak je po izobrazbi diplomirani zdravstvenik in magister zdravstveno-socialnega managementa. Svoje uradno izobraževanje je nadgradil z znanjem iz alternativnih ved, kitajske medicine in z metodami samopomoči ter procesi samozdravljenja. Znanje in izkušnje je združil in razvil lastno metodo samopomoči, po kateri se izvaja individualni program.

Kaj pa če nimam zdravstvenih težav?

Z veseljem pomagamo tudi tistim, ki nimate zdravstvenih težav. Morda se soočaš s ponavljajočimi se negativnimi življenjskimi lekcijami (dominantni partnerji, občutek manjvrednosti, strah pred izražanjem sebe, nekvalitetni odnosi v službi, perfekcionizem in pritiskanje nase ...). Ali pa si se v življenju znašel/-a na prelomni točki in ne veš, kako naprej? Morda pa se samo zavedaš svojih napačnih prepričanj in vzorcev in jih želiš odpraviti?

ALI INDIVIDUALNI POSVETI POTEKAJO SKUPINSKO?

Individualni posveti sse izvaja izključno individualno.

Prijava na brezplačen posvet

Tvoji podatki so 100% varni v skladu z uredbo GDPR!

Tvoja prijava na brezplačen posvet je bila uspešno poslana 😃

POVEJ MI, KAKO TI LAHKO POMAGAMO

Za prihodnost lahko poskrbimo skupaj. Prijavi se na brezplačen posvet.

STRANKE PRIPOVEDUJEJO