Ne odlašaj, ne išči izgovorov in se nam pridruži

Veliko ljudi se v življenju sooča z medicinsko nepojasnjenimi ali celo že medicinsko opredeljenimi težavami, nekvalitetnimi odnosi in ponavljajočimi se odzivi ter lekcijami.

Globoko v sebi nosimo potlačene spomine na stare negativne izkušnje, travme, zamere, napačna prepričanja in vzorce iz primarnega okolja, ki morda danes kreirajo naše negativne misli in negativna čustva. Na tej točki se že lahko zavedaš, da to lahko zavira tvoj proces samozdravljenja, vpliva na imunski sistem in ti povzroča ponavljajoče se simptome, težave in karmične lekcije. Veliko krat se kljub vsemu znanju in zavedanju sebe znajdemo na točki, ko nekaterih stvari ne znamo odpraviti ali jih smiselno odpraviti.

Zato je tukaj brezplačna celostna analiza osebnosti, kjer ti pomagamo smiselno povezati tvoje težave z možnimi čustveno-energetskimi vzroki. Vse to pa povezemo z izvornimi jedri iz primarnega okolja.

Brezplačna celostna analiza osebnosti je globja analiza, na podlagi katerega spoznaš naš način dela in kako ti lahko pomagamo na celostnem programu samopomoči, v primeru, da se odločiš za sodelovanje.

Prepričan sem, da je sedaj pravi čas tudi zate, da pogledaš globlje v svoj notranji svet, prav tako pa da prideš do ključnih odgovorov, zakaj se ti ponavljajo določeni simptomi, negativne lekcije, nekvalitetni odnosi,...

Brezplačna celostna analiza osebnosti se trenutno izvaja preko video klica.

Tvoji podatki so 100% varni v skladu z uredbo GDPR!

Tvoja prijava na brezplačen posvet je bila uspešno poslana 😃

STRANKE PRIPOVEDUJEJO

Jožičino mnenjeTinino mnenje
Anino mnenje
Marjanovo mnenje

POGOSTA VPRAŠANJA ~

Najpogosteje zastavljena vprašanja

Kje se izvaja brezplačen posvet ?

Brezplačna celostna analiza osebnosti se izvaja v naših prostorih (v Mariboru) ali pa preko video klica.

kako poteka celostna analiza osebnosti?

Skozi celostno analizo osebnosti:  
- opredelita osebnostne lastnosti in omejitve, ki lahko vplivajo na tvoje zdravje, povzročijo določene simptome in ponavljajoče se negativne lekcije v življenju;
- opredelita možne vzroke in izvorna jedra za določene težave;
- določita ključne točke, kako lahko stvari odpraviš;
- prejmeš celostni plan kako do želenih ciljev priti.

Kakšna je izobrazba terapevta?

Timi Soršak je po izobrazbi diplomirani zdravstvenik in magister zdravstveno-socialnega managementa. Svoje uradno izobraževanje je nadgradil z znanjem iz alternativnih ved, kitajske medicine in z različnimi metodami samopomoč. Znanje in izkušnje je združil in razvil lastno metodo samopomoči, po kateri se izvajajo vse storitve in programi v sklopu Točke zdravja.

Kaj pa če nimam zdravstvenih težav?

Z veseljem pomagamo tudi tistim, ki nimate zdravstvenih težav. Morda se soočaš s ponavljajočimi se negativnimi življenjskimi lekcijami (dominantni partnerji, občutek manjvrednosti, strah pred izražanjem sebe, nekvalitetni odnosi v službi, perfekcionizem in pritiskanje nase ...). Ali pa si se v življenju znašel/-a na prelomni točki in ne veš, kako naprej? Morda pa se samo zavedaš svojih napačnih prepričanj in vzorcev in jih želiš odpraviti?

Prijava na brezplačen posvet

Tvoji podatki so 100% varni v skladu z uredbo GDPR!

Tvoja prijava na brezplačen posvet je bila uspešno poslana 😃

STRANKE PRIPOVEDUJEJO

POVEJ MI, KAKO TI LAHKO POMAGAMO

Za prihodnost lahko poskrbimo skupaj. Prijavi se na brezplačen posvet.