Timi

Bodi sprememba, ki jo potrebuje svet.

Celostna osebnostna A. L. F. A. akademija

CELOSTNA OSEBNOSTNA
A. L. F. A.
AKADEMIJA

POSTANI CERTIFICIRAN A. L. F. A. COACH

Si oseba, ki je vedno odprta za novo znanje in te zelo zanima delovanje človeka na energijski ravni?

Čutiš v sebi, da želiš imeti znanje, kako drugim ljudem pomagati do boljšega življenja?

Če si si vsaj na eno izmed dveh zgoraj postavljenih vprašanj odgovoril/-a z DA, potem si na pravi strani. :) V zadnjih 7. letih je pri nas pomoč poiskalo več kot 2.500 strank, s katerimi smo delali na individualni ravni (osebnostno analizo ali celostni proces), izpeljanih je bilo več kot 40 tečajev, seminarjev, torkovih delavnic in še bi lahko naštevali.

Pogosto smo slišali stavke: "Timi, ne morem verjeti, kako si tako hitro ugotovil razlog za moje težave."; "Pred tabo sem kot odprta knjiga."; "Kako si prišel do takšnega znanja?" ipd. Čeprav bi za zunanjega opazovalca morda Timijevo delo izgledalo, kot da mu je to bilo podarjeno v zibelko, se je skozi dolgoletne izkušnje naučil, da lahko ima ta dar vsak med nami.

Vse znanje in izkušnje iz prakse smo strnili v celostno osebnostno A. L. F. A. akademijo, ki temelji na individualnem učenju in treningih, kjer se skupaj z nami podaš na 10 - mesečni trening podrobne celostne osebnostne analize človekovega delovanja.

Na koncu akademije prejmeš certifikat, ki ti v prihodnosti omogoča, da lahko vse dobljeno znanje preneseš v obstoječo kariero, uporabiš v zasebno - poslovnem svetu, ali pa iz tega ustvariš čisto svoj posel.

Če si še vedno tukaj, bi morda ta celostna osebnostna akademija lahko bila zate. Morda te s svojo izkušnjo prepričajo Jure, Petra in Saša, bivši udeleženci naše akademije. Prisluhni jim v spodnjem videu. Spodaj te čaka še podroben vsebinski opis celostne osebnostne A. L. F. A. akademije.

Stranke pripovedujejo
Opis A. L. F. A. modela

Model, po katerem je zasnovana celostna osebnostna A. L. F. A. akademija, nam omogoča globlji vpogled v osebnostno analizo.
Kaj sploh je A. L. F. A. model?

4 POGLAVJA
Je ozaveščanje sebe in priznanje določenih stvari, ki jih nosimo globoko v sebi.

Tukaj se naučimo določiti stopnjo ega in stopnjo osebnostnega ozaveščanja pri točno določeni osebi. Stopnja ozaveščanja je tista, ki nam pove, do katere mere je oseba pripravljena priznati določene lastne omejitve, čustvene blokade in to, kar skriva v sebi kot bolečino. Ozaveščanje je tisti nivo, ki osebo takoj na začetku opredeli v enega izmed treh nivojev:

- Oseba, ki ima vibracijo močno usmerjeno samo v materialni svet in je celoten manifestacijski proces usmerjen na način, da ta oseba pride do določenih rezultatov tudi na silo, če je potrebno.

- Oseba, ki ima vibracijo močno usmerjeno na dvojnost, kar pomeni, da po eni strani oddaja eno energijo, po drugi strani pa želi biti nekdo drug, a zelo težko sprejme en nivo (npr. po eni strani želimo dominirati, po drugi strani pa neprestano hrepenimo po tem, da bi nam nekdo dal varnost in da bi nekomu sledili).

- Oseba, ki oddaja močno energijo enosti. To pomeni, da ima oseba energijo manifestacije in obliko energije, usmerjeno v ustvarjanje, izražanje sebe in iskanje novih možnosti, po drugi strani pa energijo nežnosti, čutnosti in smiselnega energijsko čustvenega povezovanja.

Tekom A. L. F. A. akademije se boš naučil/-a, kako skozi proces ozaveščanja voditi osebe na različnih nivojih in kako z njimi delati.
Je nivo, kjer lahko skoraj v celoti določimo koliko je določena oseba pripravljena spustiti neke stvari iz preteklosti.

Spuščanje je eno izmed najmočnejših orodij, ki ga uporabljamo kot nadgradnjo prvega nivoja – ozaveščanja. Kar pa pomeni, da je spuščanje torej odvisno od tega, koliko je oseba v začetku sploh pripravljena ozavestiti. Globlje kot je ozaveščanje, več je oseba pripravljena spustiti, ker je v osnovi predvsem ego tisti, ki nam ne dovoli, da bi nekatere stvari spustili. Na tem nivoju se boš naučil/-a določiti naslednje 3 točke:

 • Stopnjo cone udobja v kateri je oseba in v kakšni meri je sploh pripravljena zapustiti to cono udobja.
 • Katere vzorce in ključne omejitve je oseba pripravljena spustiti in katerih ne.
 • Koliko bo oseba določene stvari ozavestila globlje pri sebi, jih tudi razdelala in koliko bo dejanske realizacije v praksi in spremembe celotnega procesa življenja.
Na podlagi tega lahko že skoraj v celoti nastavimo določeno pot. Npr., če se ukvarjamo s coachingi za podjetja in smo v določenem podjetju ugotovili, da imajo precej razumski pogled in da manager tega podjetja ne ozavesti lastnega ščita ali pa ga ni pripravljen spustiti, lahko takoj vemo, da se nekatere stvari ne bodo spreminjale na globlji ravni in da bodo nekatere praktične stvari ostale enake.
Je področje, kjer se naučimo analizirati nivo čutenja in globljega zaznavanja tega, kar nekdo nosi globoko v sebi.

Ta del je v celoti odvisen od točke A in L. Torej je v celoti odvisen od samega priznanja in ozaveščanja v prvi fazi in kasneje v celoti odvisen od sposobnosti spuščanja določene osebe.

Če imamo npr. nekoga, ki ima kronične medicinsko nepojasnjene glavobole in za to krivi veter in klimo, potem je njegova stopnja ozaveščanja drugačna kot pa pri nekom, ki se zaveda, da močno pritiska nase.
Ljudje veliko delajo na sebi, berejo, poslušajo, meditirajo. Velikokrat pa se žal zgodi, da življenje ostaja nespremenjeno in ostajamo na mrtvi točki.

Zato nas A. L. F. A. model uči, da je za zapis novih vzorcev ključno, da znamo določene stvari uvesti tudi v prakso.

Torej, če nekaj spreminjamo v globini, da znamo tudi na praktični ravni nekatere stvari izpeljati, da se v realnem življenju znamo izraziti, si postaviti meje. S tem, ko mi določene stvari izkusimo v praksi, se (seveda, če je ta izkušnja pozitivna) na novo zapiše vzorec, ki pa zapiše novo izkušnjo tudi v celični spomin.

Te zanima, kako to izpeljati? Vsa orodja in tehnike ti predamo na celostni osebnostni A. L. F. A. akademiji.

ZAKAJ JE A. L. F. A. AKADEMIJA PRIMERNA TUDI ZATE?

Cilj celostne osebnostne A. L. F. A. akademije:

Vsebina CELOSTNE OSEBNOSTNE
A. L. F. A.
AKADEMIJE

4 POGLAVJA
V uvodu naredimo konkretno celostno analizo sebe na nivoju materialnega sveta, da torej točno določimo, na katero pot se želimo podati. Naredili bomo analizo, na kakšen način želimo delovati in kako nastaviti določeno pot, da vmes ne prihaja do pretirane zmede. To je tudi ena izmed ključnih prednosti A. L. F. A. akademije, ker se veliko ljudi odloča za različne tečaje, velikokrat pa se zgodi, da si ne znajo določiti prave ciljane poti kam sploh spadajo. Posledično imajo več znanj iz več različnih področij, nato pa se znanje ne izkoristi za predajo ljudem.

Tako 1. modul zajema naslednje vsebine:
- določitev lastnih potencialov in globljo analizo lastne vizije in osebnostnih lastnosti,

- določitev tega, kam v resnici spadamo in katera pot bi za nas, glede na osebnostne lastnosti bila najbolj primerna,

- oblikovanje osnovne vizije glede na 4 osnovne komponente dela z ljudmi; vodenje skupin, individualno procesno coaching delo, splošne osebnostne analize, mešanje različnih nivojev med seboj,

- na podlagi osebnostnih analiz določamo s katerimi karakterji bi v praksi najlažje delovali (nekdo je glede na osebnostne lastnosti zelo primeren za coaching s podjetji in managerji, nekdo drug je morda bolj primeren za delo z zaposlenimi), s tem skoraj v celoti preprečimo, da bi naleteli na ljudi, s katerimi ne bi znali ali pa ne bi zmogli sodelovati.
- naučiš se prepoznati, katera oseba ima šibko, dominantno ali mešano energije, katera oseba je v coni udobja, igra igro žrtve, je v ščitu in podobno;

- vse to nadgradimo in se učimo kako, ljudem z različnimi energijami svetovati, jim pomagati in jih voditi;

- skozi učenje boš gradil/-a tudi svojo osebnost in naš cilj je, da vas pripeljemo do enosti, do ene energije, ki vam omogoča, da lahko delate z različnimi ljudmi na različnih nivojih;

- znotraj poglobljenih praktičnih osebnostnih analiz se učimo tudi ene izmed najmočnejših orodij A.L.F.A. programa, to je prepoznavanje preklapljanja, kako gredo ljudje iz ene skrajnosti v drugo. Ko stranki delamo osebnostno analizo, se večkrat lahko zgodi, da ko zadenemo bistvo, spremeni energijo. Z drugimi besedami bi lahko rekli, da si nadene masko zaradi bolečine, ki jo je začutil/-a.

- učimo se pristopov, razumska in globlja orodja, ciljane meditacije, ki se jih uporablja pri razreševanju ozadij določenih oseb in jih v celoti uvajamo v prakso;

- naučiš se tako razumskih pristopov kot na drugi strani kako določeno pot ciljano oblikovati tudi na globlji ravni;

- naučiš se izvesti ciljne vaje ozaveščanja, pri katerih moramo biti zelo pazljivi, pri kom uporabimo določeno vajo. Primer: dominantni osebi na začetku ne bomo v ospredje dali odprave ščita ampak tiste stvari, ki jih vsaj na začetku ne bodo čisto čustveno zaprle;

- naučiš se pravega načina komunikacije, postavljanja vprašanj, ciljano spremljanje osebe, s katerimi delujemo,...
V 4. fazi oblikujemo ključne pristope, programe, osnovne posvete ali celostne procese za pomoč drugim. Vse skupaj delimo na 4 različne pristope:


 • 1. PRISTOP: Določitev ključnih točk – kje ima stranka problem.
  Pri Točki zdravja imamo to prednost, da se zraven A. L. F. A. akademije izvajajo tudi celostni programi samopomoči, za katerega se odločijo tisti, ki imajo dejanske oprijemljive probleme. Posledično ti lahko omogočimo praktično izkušnjo s praktičnimi primeri. S tem dobimo pravi odziv s strani nekoga, če si zadel/-a bistveno jedro in nekatere stvari smiselno povzel/-a.

 • 2. PRISTOP: Celostna sprememba stranke, tima, podjetja, določitev modela, po katerem bodo delovali.
  Tukaj spoznamo pristope, ki delujejo na celostni ravni – kot je npr. celostna sprememba osebnosti, uvajanje A.L.F.A. modela v določena podjetja, uvajanje A. L. F. A. modela npr. v šolski sistem, med učitelje in podobno. Učenje kompleksnosti in določitev konkretnih korakov, ki temeljijo na A. L. F. A filozofiji.

 • 3. PRISTOP: Kombinacija instant in celovite rešitve
  Tukaj bomo temeljili na osnovni celostni osebnostni analizi in konkretni določitvi ključnih točk. To je pristop, ki ga spoznamo najbolj podrobno, ker lahko na podlagi te oblike brez težav izvajamo tudi 2. pristop.

 • 4. PRISTOP: Praktične vaje (seminar)
V 5. modulu že zelo dobro poznamo tako sebe kot tudi samo delo z ljudmi. V 5. fazi izzovem tiste globlje strahove, ki bi nas utegnili zavirati na naši poti in nam onemogočili, da začnemo predajati znanja med ljudi, zato se v 5. fazi začne kreacija, ki pa je seveda čisto odvisna od naših želja in pripravljenosti. V 5. modulu se tako dotaknemo in začnemo učiti 5 pomembnih pristopov in tehnik, ki nam lahko kasneje omogočijo lažjo aplikacijo novega znanja, lažji prenos znanja, kako predreti mehurček in izpostaviti sebe in še in še.

NAUČIŠ SE NASLEDNJIH TEHNIK, ORODIJ IN METOD:


KAJ TE ČAKA V CELOSTNI OSEBNOSTNI A.L.F.A. AKADEMIJI?

Informacije, znanje in vaje za certificiranega A. L. F. A. coacha :)

PREDAJA ZNANJA

INDIVIDUALNO MENTORSTVO

PODPORNA SKUPINA

POGOSTA VPRAŠANJA ~

Najpogosteje zastavljena vprašanja

Kaj v celostni osebnostni a. l. f. a. akademiji prejmeš?


 • 120 ur predavanj v živo, preko video klica. Vsebina se snema in ti ostane za vedno.

 • 10 praktičnih srečanj in izvajanja osebnostnih analiz pod mentorstvom.

 • 20 video posnetkov s ciljano vsebino (praktični prikaz izvajanja osebnostnih analiz, kako ciljano pripraviti meditacijo, za ljudi z različnimi izzivi ,...).

 • 200+ strani spisanih skript, z opisanimi tehnikami, pristopi, orodji in teoretičnim delom posameznih modulov.

 • 10 - mesečna mentorska podpora.

Komu je celostna osebnostna a. l. f. a. akademija namenjena?


 • Vsem, bodočim coachem, ki si želijo ustvariti svoj posel.

 • Vsem, ki si želijo dodatnega znanja o človekovem delovanju in ga bodo uporabili v že obstoječem poslu.

 • Za vse tiste, ki si želijo dodatnega znanja o energijsko - čustveni strukturi in delovanju ljudi na mentalno - duhovni ravni.
 • Kaj je tvoj naslednji korak?

  Prijavi se na uvodni sestanek (obrazec spodaj), kjer ti Marjan podrobno predstavi potek A. L. F. A. akademije in odgovori na morebitna vprašanja in pomisleke ;)

  Kakšne bonuse prejmem ob prijavi na A. L. F. A. akademijo?

  • Povabilo v zaprto skupino (in s tem podporno okolje enako mislečih ljudi).

  Prijava na uvodni sestanek A. L. F. A. akademije

  Tvoji podatki so 100% varni v skladu z uredbo GDPR!

  Tvoja prijava je bila uspešno poslana. 😃
  Sedaj že lahko preveriš svojo e-pošto, kjer te čakajo nadaljne informacije. (Sporočilo se lahko nahaja< tudi med nezaželeno pošto (junk/scam)).

  Za brezskrbno prihodnost lahko poskrbimo skupaj.

  Imaš kakšno vprašanje?