Novo znanje. Nova energija. Boljše zdravje.

BREZPLAČNA
PREDAVANJA
INDIVIDUALNI
PROGRAM
TEČAJI
BREZPLAČNA
E-KNJIGA

Vpišite e-mail na katerega vam bomo poslali povezavo do e-knjige

PRIJAVA NA
E-NOVICE

V naših e-novicah vam bomo razkrilivali koristne nasvete o zdravju.

PREVERITE KAJ
JE NOVEGA?

Želite 20-minutni brezplačni posvet? Prijavite se še danes ;)

Samopomoč po metodi Timija Soršaka

»Samopomoč po metodi Timija Soršaka za izboljšanje zdravja in preprečevanje kroničnih bolezni« je metoda, ki opredeljuje človeka kot mentalno, duhovno in fizično telo. Prvo spoznanje, ki je ključnega pomena je, da je človek tudi energetsko bitje. To pomeni, da se lahko bolezen oz. določena težava v telesu kaže še preden to vidimo oz. zaznamo kot vidno spremembo na organih.

Danes ljudje svoje, predvsem medicinsko nepojasnjene kronične težave redko povezujejo s svojim mentalno duhovnim delom. Dejstvo je, da se večina vzrokov za naše težave skriva prav na teh področjih.

Ljudje skozi življenje doživljamo marsikaj in v večini primerov ob negativnih dogodkih občutimo negativna čustva in v telo vnašamo tudi negativne zapise. Težava je, ker se veliko teh zapisov iz svoje preteklosti ne spomnimo in dokler jih ne ozavestimo, sprejmemo in odpravimo, se še zmeraj nahajajo nekje v nas in motijo pretok energije skozi naše telo. 

Metoda temelji na odkrivanju vzrokov in ozaveščanju vsega, kar povzroča določene blokade v telesu, moti imunski sistem in zavira proces samozdravljenja. Nikoli se ne osredotočimo samo na določen organ ali točno določeno težavo v telesu ampak vedno na vse gledamo celostno.

Metoda opredeljuje, da če želimo odpraviti določene težave v našem telesu, ni dovolj, da samo spremenimo način prehranjevanja, gibanja ter uvajanje tekočine, temveč, da na svoje zdravje pogledamo tudi iz drugega vidika. Zavedamo se, da imunski sistem popravlja naše telo vsakodnevno, torej mu moramo s celostnim pristopom to tudi omogočiti. Samozdravljenje je proces, ki deluje samostojno, vendar imamo sami na njega močan vpliv.

 


Bistven pomen »Samopomoči po metodi Timija Soršaka za izboljšanje zdravja in preprečevanje kroničnih bolezni« je, da se osredotočamo predvsem na tiste, ki imajo v telesu že določene simptome in težave, nimajo pa še opredeljene kronične težave in sprememb na organih.

Torej metoda deluje predvsem preventivno in pravočasno odkriva kaj moti ravnovesje v telesu in kaj povzroča simptome, kot so neopredeljeni glavoboli, migrene, kronične angine, nepojasnjene želodčne in črevesne težave, nepojasnjene kronične bolečine v telesu in še veliko več.

Na proces samozdravljenja v telesu lahko vpliva 6 različnih faktorjev, ki jih skozi programe po naši metodi opredelimo in odkrivamo možne povezave z nastalimi težavami:

o    prepričanja, oblikovani vzorci,

o    način mišljenja,

o    način čustvovanja,

o    notranji mir,

o    prehrana in tekočina,

o    gibanje. 

Metoda »Samopomoč po metodi Timija Soršaka« ni zasnovana z namenom, da bi z njo postavljali diagnoze in opredelili katerakoli obolenja. Metoda se uporablja zgolj v informativne in poučne namene in ne nadomešča nobenih uradnih zdravljenj. Uporabimo jo lahko samo kot podporo, saj s pomočjo te metode uravnovesimo predvsem svoje energetsko telo. Udeležba na kateremkoli programu, ki ga izvajamo v podjetju Točka zdravja ni nadomestilo za obisk pri zdravniku oz. specialistu.

 

Veselimo se srečanja z vami, do takrat pa lep pozdravček,

ekipa Točke zdravja